– Stolt over det jeg har fått til

TAR DET MED FATNING: Camilla Herrem er stolt over hva hun har fått til på såpass kort tid, selv om det ikke ble EM ved denne anledningen. Foto: Arkiv

Sola-stjernen har forståelse for hvorfor det ikke ble EM i denne omgang.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 06.11.2018 kl 12:05

HÅNDBALL: – Jeg fikk vite det i går. Jeg fikk en begrunnelse, men den blir mellom meg og Thorir, sier Camilla Herrem til Solabladet.

Hun hadde forståelse for avgjørelsen til landslagstreneren. I dag ble det klart Herrem, som har 223 landskamper og blant annet fire EM-gull, ikke får være med til Frankrike.

Ingen Mods-klassiker i desember

Dermed får vi ikke høre Tore Tang ved juletider, som vanen har vært de siste årene. Det tar Herrem med fatning, vel vitende om at det ikke er så lenge siden Theo kom til verden.

– Jeg er stolt over det jeg har fått til. Det er fire måneder siden jeg ble mor til en nydelig liten gutt, og jeg har gjort absolutt alt jeg kunne. Så det går fint, sier Herrem.

Hun legger til at hun ser på det med litt mer åpne øyne enn vanlig. Og med andre perspektiver.

Fremdeles motivert

Når alt det er sagt, ingen skal utelukke at Herrem kan dukke opp igjen med flagget på brystet.

– Så lenge motivasjonen er tilstede er det alltid kjekt å spille for Norge. Nå får jeg bedre tid til å spille meg i form, og nå kan jeg fokusere på å spille Sola opp hvor vi hører hjemme. Eliteserien, sier Herrem.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...