Superhelg i supervær

Foto: Ida Tiberg

Sola FK kunne ikke bedt om et bedre tidspunkt å arrangere turnering på. I løpet av helga har hundrevis av barn og unge spilt fotball og kost seg med sol og varme.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 27.05.2018 kl 16:17

Det har vrimlet av folk på stadion i helga. Sola fotballklubb har arrangert sin årlige cuphelg for barn mellom seks og 12 år. Guttelag og jentelag fra hele regionen har spilt kamper mot hverandre gjennom hele helga i strålende sommervær.

På tribunen hadde Geir Haakonsen sammen med barna Sondre Haakonsen, Ina Haakonsen og søskenbarn Kristian Rugland tatt seg en velfortjent pause. Ina og Sondre har spilt fotball i helga, mens søskenbarnet Kristian var med som tilskuer.

Det var godt med en pust i bakken i varmen. F.v: Kristian Rugland, Sondre Haakonsen, Geir Haakonsen og Ina Haakonsen. Foto: Ida Tiberg

– Jeg spiller Minecraft, sier han.

De andre ler godt.

– Men det er altfor fint vær til å sitte inne og spille i dag, formaner Geir.

Nedkjøling

Gradestokken passerte godt over 25 grader på søndag, og for enkelte spillere ble det rett og slett ubehagelig varmt å spille kamp. Da var det godt å få kjølt seg ned på vannslagen som var hengt opp for anledningen.

Vannslangen sørget for at varme fotballspiller fikk kjøle seg ned. Foto: Ida Tiberg

Mari Hansen Sirevåg i farta! Foto: Ida Tiberg

Andre hadde satt seg godt til rette på plenen for å spise pizza og nyte sola.

Silje Oseland hadde med seg Emilie Enoksen Oseland, Even Enoksen Oseland og Regine Ådland på turnering på søndag. Foto: Ida Tiberg

– Det var veldig varmt i dag, men det kjekkeste med helga er at vi har vunnet begge kampene vi har spilt, forteller Even Enoksen Oseland som spiller for Sola FK.

– Det koker

På cup-området var det satt opp flere matboder. Disse var svært populære og køen var konstant. Det ble travelt for gjengen bak disken.

Disse sørget for å mette både sultne og tørste foreldre og barn under helgas turnering. F.v: Sindre Hellevik, Lily Myhre, Ingvald Martin Framnes og Simon Framnes. Foto: Ida Tiberg

– Det koker her i dag, men det er kjempegøy. Det er akkurat sånn det skal være, mener Sindre Hellevik.

Besøkende og spillere later til å være svært fornøyd med helgas turnering. Emilie Nylund og Victoria Ryttvad har i alle fall grunn til å smile:

– Vi har spilt tre kamper og vunnet alle sammen, forteller jentene som spiller for Havdur.

Emilie Nylund og Victoria Ryttvad er strålende fornøyd med helgas turnering. Foto: Ida Tiberg

De mener noe av det beste med turneringen har vært det fine været.

– Også hadde vi veldig godt lagspill, understreker de.

Slitne fotballspillere hviler seg mellom slagene. F.v: Drew Countryman og Reed Countrymen. Familien har nettopp flyttet til Stavanger fra Houston, Texas. Foto: Ida Tiberg

Daglig leder i Sola fotballklubb, Kjartan Kopren, sier han er veldig fornøyd med helgens turnering.

– Det har vært helt magisk. Jeg har fått et minne for livet, og det håper jeg barna også har fått. Det er dette fotball handler om, og det har vært helt fantastisk å se så mange glade folk og så mye begeistring på banene, sier han.

Han roser også arbeidet som de mange frivillige har gjort.

– Alle som har vært i komiteene og bidratt til gjennomføringen av Solacup har gjort en strålende jobb. Vi kunne ikke bedt om en flottere helg enn det vi har hatt, og selvsagt har også sommerværet vært en del av det, sier en fornøyd turneringssjef.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...