Fotball: To nye signeringer for Sola

Markus Alsaker Rogde returnerer til Sola før sommeren. Bildet er fra kampen mot FK Tønsberg; et lag de gulkledde også møter kommende sesong. Foto: Helene Pahr-Iversen

Markus Alsaker Rogde er tilbake, og a-laget er nå forsterket med Sander Bjørnå.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

– Jeg er strålende fornøyd med å dra Sander med meg fra Lura. Han er en klassespiller jeg liker å jobbe med. Nå ser ting meget bra ut, uttalte en fornøyd a-lagstrener Øystein Elvestad på Sola fotball sin facebook-side onsdag.

Han har nemlig fått med seg tidligere Lura-spiller Sander Bjørnå inn i de gulkleddes rekker til fotballsesongen neste år. Angrepspilleren har spilt i flere klubber i regionen, både Sandnes Ulf, Viking, Vidar og Bryne, men de tre siste sesongene har han vært i Lura.

Returnerer til Sola

Markus Alsaker Rogde returnerer til Sola fotball i mai og er den andre nysigneringen til klubben. Alsaker Rogde forlot Sola i høst for å spille fotball i Mallorca. Det åtte måneder lange fotballoppholdet der er da over, og han blir igjen å finne på Sola sitt a-lag.

– Jeg trives på Mallorca og har utviklet meg som spiller, sier han til Sola fotball.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...