Tre biler stjålet fra Hellestø

INNBRUDD: Tre biler har blitt stjålet fra Hellestø Bilpaviljongen. Foto: Roy Skjæveland

To biler er funnet, mens en bil fremdeles er på avveie.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 05.03.2019 kl 17:29

Har du sett denne bilen? Foto: Privat


Innbrudd: I løpet av tre uker har tre personbiler blitt stjålet fra Hellestø bilpaviljongen. Under det første innbruddet ble to biler stjålet. Disse ble funnet igjen på henholdsvis E39 og den andre ble funnet parkert i Sola sentrum, kun noen hundre meter unna Bilpaviljongen. Karsten Hermansen i karosseri-avdelingen til Bilpaviljongen bekrefter innbruddene.

- Det har vært folk her som har knust ei rute og tatt bilnøkler. Det har vært to ulike innbrudd hvor totalt tre biler har blitt stjålet, forteller Hermansen.

De to bilene fra det første tyveriet er kommet til rette igjen, men bilen fra det nyeste innbruddet fremdeles er stjålet. Bombrikken er tatt ut, slik at sporing av bilen er langt vanskeligere. Bileier kan likevel opplyse om at den er observert på Circle K på Tjelta, noe bensinstasjonen også kan bekrefte.

- Fredag 01.03 hadde vi et bensintyveri på formiddagen, opplyser Circle K.

Bilen som gjennomførte bensintyveriet er den samme som ble stjålet fra Hellestø opplyser bileier. Bilen det er snakk om er en mørkeblå SAAB 9-3 med registreringsnummer RJ 51332.

Solabladet har ikke lyktes med å få noen kommentar fra politiet.

Tips til saken bes sendes til politiet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...