Uværet og psyken ødela for Fimreite

Her er Vilde Fimreite i aksjon ved en annen anledning. Foto: Arkivbilde

Norgescup-helgen ble ikke slik frikjøringstalentet Vilde Solbakken Fimreite hadde sett for seg.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Etter flere fall i de foregående rennene, satset hun på å holde seg på beina i kvalifiseringen fredag, slik at hun kom seg direkte til finalen lørdag. Slik gikk det ikke. Arrangøren for norgescupen i Sauda Backcountry Challenge måtte avlyse lørdagens hovedrenn på grunn av dårlig vær.

- Jeg kjørte litt trygt på fredagen for å sikre finaleplassen. Det er en del psyke innblandet. Dersom jeg satser alt i kvalifiseringen kan jeg risikere å falle og ikke få kjøre hovedrunden på lørdag, sier en litt skuffet Fimreite til Solabladet.

Avlysningen av hovedrunden lørdag gjorde at Solbakken Fimreite ble stående med poengsummen fra fredagens kvalifisering. I etterkant mener Solbakken Fimreite at hun kunne satset mer for å få en bedre poengscore og plassering. Også i 2017 ble lørdagens konkurranse avlyst i Sauda Backcountry Challenge.

- Det var veldig kjekt å kjøre, selv om jeg sitter med en litt bitter følelse nå. Egentlig er det viktigst å ha det gøy mens jeg står på ski, resultatene er en ren bonus for min del, sier Fimreite.

Etter fredagens renn ligger stortalentet på en tredjeplass i norgescupen sammenlagt etter to renn. Til helgen venter allerede de beryktede bakkene i Voss, her håper Fimreite og virkelig få vist seg frem.

- Årets store mål er å få en pallplass i norgescupen sammenlagt, avslutter Fimreite.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...