– Vi burde scoret mye mer

En solid Sola-seier til tross, trener Øystein Elvestad er ikke helt fornøyd med resultatet.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 05.07.2018 kl 22:46

Sola - EIK 2: 3-0

– Det kunne - og burde stått - 7-0 i vår favør. Vi skaper mange sjanser, men vi sliter med å putte ballen dit den skal, sier trener Øystein Elvestad.

Se bilder fra kampen over.

A-laget til Sola har på 13 kamper scoret gjennomsnittlig 1,7 mål per kamp. Mest mål ble det på bortebane mot Start 2, da Sola vant hele 2-5. I kveld ble det 3-0 til hjemmelaget mot to'er laget til Egersunds. Men det burde vært mer. Mye mer.

– Vi jobber hele tiden med å score. Vi har nå flere som lager mål, og det er selvsagt bra, men det er Joey (Johannes Bernhard Hinna, red.anm.) som skal være storscoreren vår. Jeg håper det løsnet for ham da han scoret i kveld, sier Elvestad.

– Føltes godt

Johannes Bernhard Hinna satte inn det første målet i kveld cirka et kvarter ut i første omgang. Og det manglet ikke målsjanser før. EIK 2 var omtrent ikke i nærheten av boksen til Sola hele denne tiden. Først mot slutten av omgangen kommer gjestene til et par halvsjanser, men Sola forsvarer seg greit. Kun ved et par anledninger får keeper Eskil Leinebø vise hva han er god for.

Overtaket til de gulkledde skulle bare fortsette. Den kraftige vinden skaper visse problemer, og i andre omgang har tempoet til Sola dalt litt. Trener Elvestad gjør et par bytter for å få inn litt energi i kampen. Det virker, og etter cirka 20 minutter setter Markus Svela inn mål nummer to.

– Det føltes godt. Å få 2-0 gjør også at vi kan slappe litt mer av, sier Svela, som var en av Solas beste denne kvelden.

– Må score mer

Nå kommer Sola-sjansene på løpende bånd, og det er Kingsley Ehigiator som setter det tredje målet for Sola; et lekkert skudd hardt i krysset.

– I andre omgang er det omtrent enveiskjøring for oss. Da er det irriterende at det ikke blir flere mål, sier Øystein Elvestad.

– Tre poeng er selvsagt godt, og det er vi kjempefornøyd med, men vi må jobbe mer med å få mål av det vi skaper, legger han til.

Etter en bortekamp mot Halsen neste helg, er det sommerferie for a-laget frem til 15. august, da Sola møter nabo Madla på hjemmebane.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...