Vikingskip og lagånd ble ny klubblogo

Nå erstattes den gamle Sola FK-logoen. Daglig leder i Sola fotballklubb, Kjartan Kopren, er stolt over å kunne bruke en splitter ny logo. Foto: Helene Pahr-Iversen/arkivfoto

Logoen til Sola fotballklubb ble en gang kåret til en av de 20 styggeste i verden. Nå har klubben laget ny logo.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

LOGO: I 2013 kåret nettstedet fotballsonen.com logoen til Sola fotballklubb som en av de 20 styggeste i verden. Men det er bare én av flere grunner til at det nå er laget en ny og helt annerledes logo.

– Det er medlemmene i klubben selv som har kommet med ønske om en ny logo, forteller daglig leder i Sola fotballklubb, Kjartan Kopren.

Vikinghistorien

I samarbeid med Rogaland Skiltdesign er den nå klar til distribuering og påmontering. Den viser et vikingskip som stevner fram på havet med en fotball i front.

– Det viser stedstilhørigheten og historien vår med Erling Skjalgsson og vikinger. Samtidig vil vikingskipet ikke gå fremover uten samarbeid. Det samme gjelder for Sola fotballklubb, sier Kopren.

Da klubben skulle vurdere innholdet i den nye logoen var det viktig å forankre denne til Sola og identiteten til stedet, samtidig som den skal ivareta verdiene fotballglede, samhold, innsats og holdninger. I prosessen ble både strender, fly og oljeplattform vurdert, men det endte med et vikingskip som symbol på den store høvdingen fra Sola, Erling Skjalgsson.

Slik ser den nye logoen ut. Foto: Sola fotballklubb

Endrer navn til «fotballklubb»

Logoen skal nå påmonteres draktene og erstatte den gamle gule og grønne fotballbane-logoen.

– Vi gjør det enkelt frem til vi skal skifte drakter, slik at vi holder kostnadene ved dette nede. Men vi må blant annet ha en ny fane til 17. mai, sier Kopren.

Den nye logoen ble vedtatt under klubbens årsmøte nylig. Samtidig som den skiftes ut, endres også navnet fra Sola fotball til Sola fotballklubb, eller Sola FK.

– Vi er registrert som Sola fotballklubb, men vi har brukt Sola fotball utad. Nå endrer vi det tilbake slik at vi fronter Sola FK, eller Sola fotballklubb som klubben egentlig heter, sier Kjartan Kopren og legger til at han håper den nye logoen blir møtt med begeistring blant folk.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...