Vil arrangere skolecup i sykling

Engasjert familie: Vegard Gimre(t.v) er barnebarnet til Tor Helge Skretting(t.h), til sommeren har han lyst til å arrangere skolecup i sykling. Foto: Morten Knudsen

Tor Helge Skretting og barnebarnet Vegard Gimre ønsker å samle alle skolene i kommunen for å ha en skolecup i sykling

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 27.02.2018 kl 13:15

– Det blir en fin måte å rekruttere de unge inn i sykkelidretten på, sier Tor Helge Skretting som er leder i Sola Cykleklubb,

Det var hans barnebarn Vegard Gimre som kom opp med ideen.

– Vi har tenkt å ha klasselag, altså ett lag fra hver klasse. Det blir elever fra femte til syvende trinn som kan delta. Det kommer til å bli staffett, hvor det er åtte elever på hvert lag. Fire lag skal sykle samtidig, også går de to beste videre til neste runde, forklarer Gimre.

– Det kommer til å bli en vandrepremie til de som vinner. Vi vil gjerne at det skal være litt prestisje i å vinne cupen, sier Gimre.

Stigende popularitet

Skretting, som er kjent som en ildsjel innenfor sykkelsporten, tror at sykling vil bli mer populært nå som nye Sola Arena snart kommer. Han har også vært primus motor for at Arenaen i det hele tatt har blitt noe av.

– Sola Arena kommer til å gjøre sporten enda mer interessant for alle i nærmiljøet. Den kommer til å passe bra for alle som driver med sykkel. Fra de som driver med BMX til de som kjører landevei, sier Skretting.

Skal ha servicesjekk på syklene.

Når skolecupen skal arrangeres vil Skretting og Gimre ha med seg en servicemann, som kan ta en sjekk på syklene til barna.

– Vi har sett mange slitende sykler opp igjennom årene. Så når vi skal arrangere skolecupen, har vi tenkt å ha med oss en servicemann. Vi vil ikke bare sjekke syklene, men vi vil også gi ut informasjon om hvor viktig det er med vedlikeholdt av bremser, hjul også videre, sier Skretting.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...