Westport inngår nytt samarbeid

Westport har troen på at det nye samarbeidet vil forenkle logistikkoperasjoner. Foto: Geir Arne Løland/arkiv

Selskapene Grieg Logistics AS og Westport AS går sammen for å etablere bedre havneterminaldrift i Norge.

Solabladet
Solabladet A/S

Publisert:

– Vi er svært glade for å ha lykkes med å etablere ett samarbeid med en så viktig aktør som Grieg Logistics, sier administrerende direktør i Westport AS, Kurt A. Ommundsen, i en pressemelding.

– Forenkling og digitalisering

Westport AS har siden 2010 drevet havneterminalen i Risavika, mens Grieg Logistics AS er en del av Grieg gruppen som er en global aktør med hovedkontor i Bergen.

Sistenevnte eier blant annet Grieg Strategic Services som er en sentral leverandør av logistikktjenester til Forsvaret og Mosjøen Industriterminal.

Ommundsen mener at sammarbeidet mellom Westport og Grieg Logistics vil bidra til forenkling og digitalisering av logistikken mellom sjø og land, og bidra til økt konkurransekraft for næringslivet i de regionene hvor selskapene opererer.

– Vil styrke konkurransekraften

– Vi har i lang tid hatt stor tro på et vestlandssamarbeid for å styrke sjøtransportens konkurransekraft, sier Westport-direktøren.

– Fra Grieg Logistics sin side ser vi på samarbeidet med Westport som en unik mulighet til å utvikle et nytt forretningskonsept som vil øke verdiskapingen for kundene, sier Michelle Williams, administrerende direktør i Grieg Logistics AS.

Selskapene er nå i gang med å etablere et felles datterselskap; «Grieg - Westport Terminals».

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...